Y-stuk

Met een Y-stuk is er plek voor tweeafvoerslangen op dezelfde vloer. Er kan een splitsing worden gemaakt in een leidingsysteem. Bij de PVC specialist vindt u een breed assortiment aan verschillende soorten en maten. Zo zit er altijd een stuk tussen met de juiste maat die u kan gebruiken voor uw project.

Heeft u vragen over wat voor Y-stuk u het beste kunt gebruiken?

Een Y-stuk is net als een pvc-verloopstuk een hulpmiddel. Het is een hulpmiddel dat het mogelijk maakt om een splitsing te maken, maar ook helpt het om een rioolbeluchter te plaatsen. Deze koppeling vindt u met een maximale werkdruk van 16 bar. Dit stuk heeft een inwendige lijmverbinding van de geselecteerde maat in diameter. De koppelingen hebben kruisen als verbindingspunten. Ze zijn geschikt voor het distribueren of combineren van media. Het is van belang dat de eigenschappen van het medium bekend zijn. Alleen met deze eigenschappen kunt u het juiste materiaal selecteren. Er zijn meerdere materialen die voorkomen, zoals messing, roestvrij straal, vernikkelend messing en gietijzer. Naast een Y-stuk vindt u in ons assortiment nog meer hulpmiddelen om verbinding te creëren tussen verschillende onderdelen. Denk hierbij aan een tyleenslang. Deze wordt bijvoorbeeld gebruikt om twee leidingen aan elkaar te koppelen.

Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig online

Bent u op zoek naar een Y-stuk om een splitsing te creëren? Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk online. Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en professioneel. Heeft u vragen? Neem contact op met ons via 31 (0) 546 706583 of info@depvcspecialist.nl.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina