PVC AFVOER

Makkelijk uw pvc T-stuk voor uw afvoer bestellen doet u bij de PVC specialist. Links op het scherm en hieronder vindt u de verschillende categorieën van allerlei soorten pvc voor uw afvoer die wij bieden. Door de zoekfilters te gebruiken vindt u alle informatie die u nodig heeft. Bij ons vindt u altijd het juiste stuk voor uw afvoer. Wij hebben verschillende pvc maten voor uw afvoer zoals een T-stuk 40mm.

Creëer de juiste verbinding met een pvc T-stuk voor uw afvoer door een T-stuk van 40mm

Voor buizen van de binnenrolering is de juiste wanddikte nodig, dit heeft te maken met de heetwaterafvoer. Om de leidingen in de juiste richting te monteren, is er doorgaans behoefte aan hulpstukken en bevestigingsmaterialen zoals een pvc T-stuk, een T-stuk voor uw afvoer of een T-stuk van 40mm. DYKA heeft een complete collectie pvc-buizen met de kleuren grijs en wit voor de aanleg van binnenriolering. De leidingen zijn verkrijgbaar met een wanddikte van 2,2 mm en 3,2 mm. Deze afmetingen zijn geschikt voor een heetwaterafvoer bij normaal huishoudelijk gebruik. Ook verkopen wij hemelwaterafvoerbuizen. Al onze pvc-afsluiters, buizen, hulpstukken en bevestigingsmaterialen voldoen aan de KOMO-kwaliteitseisen. Op onze producten staat aangegeven of deze volgens NEN 7045, NEN 7046 en NEN 7013 zijn goedgekeurd.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een pvc T-stuk voor uw afvoer of een T-stuk van 40mm? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stuur een mail naar info@depvcspecialist.nl. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij van 10:00 tot 14:00 uur telefonisch bereikbaar via +31 (0) 546 706583. Buiten deze tijden is het mogelijk om contact op te nemen via de e-mail. Wij streven ernaar om uw bericht binnen 1 uur te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 665

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 665

per pagina