OVER ONS 

dePVCspecialist.nl is onderdeel van de AJB Webgroep. AJB Webgroep is een internationaal opererende uitgever van webshops en platforms. Wij beheren op dit moment een 4 tal webshops en 1 platform. De de 4 webshops zijn vooral gericht op installatiemateriaal voor waterbehandeling. En ons platform houdt zich bezig in de recreatiebranche. 

SNELLE LEVERING 

Alle zending worden binnen 1 en 5 werkdagen geleverd 

COMPLEET ASSORTIMENT 

6500+ artikelen in het assortiment. 

ZEER SNELE SERVICE

Wij reageren op werkdagen binnen één uur. 

ONZE GESCHIEDENIS

2013

Oprichting dePVCspecialist.nl door mijninternetshop.nl. 

2019

Oprichting Caravandelen.nl door AJB Webgroep. Caravandelen.nl was een bestaande website waarop mensen hun caravan konden adverteren voor de verhuur aan derden. In 2019 is daar de AJB Webgroep een nieuw platform ontwikkeld volgens het AirBnB principe. Inmiddels beschikt het platform over circa 150 huurcaravans aangeboden door particulieren. 

2020

De AJB Webgroep neemt dePVCspecialist.nl over van Mijninternetshop. AJB Webgroep wil de webshops een nieuwe impuls geven en meer aandacht geven aan hun klanten. Inmiddels is een groei gerealiseerd van 60% 

2021

AJB webgroep bouwt in samenwerking met Effecton in Albergen de nieuwe webshops voor dePVCspecialist.nl. Het oude Magento 1 platform wordt vervangen door het stabielere, veiliger en sneller Magento 2 platform.