Kogelkraan

Bent u op zoek naar een pvc-kogelkraan van 50mm? Een kogelkraan gemaakt van pvc, zijn de meest gebruikte afsluiters uit de categorie kunststof. De PVC specialist biedt een compleet assortiment met meer dan 6500 artikelen aan. Zo zit er altijd wel een geschikt product tussen voor uw pand of woning.

Hoe werkt de pvc-kogelkraan van 50mm?

Zowel de pvc-kogelkraan van 50mm als de TP-kogelkraan zijn veelgebruikte kunststof afsluiters. Ze worden voor diverse media gebruikt zoals, water, lucht, chemicaliën, zuren en basen. De TP-kogelkraan is een pvc-kogelkraan van 50mm die bestand is tegen lage temperaturen en drukken. Daarnaast bevat hij een lage mechanische sterkte. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende verbindingen.

De voordelen van de TP-kogelkraan

Een kogelkraan met dubbele wartel, snelkoppelingen en een hendel die met de hand te bedien is, komt het meest voor. Het voordeel is dat deze klep gemakkelijk kan worden verwijderd voor inspectie, reiniging en vervanging. De TP-kogelkraan bestaat uit een blauw handvat met een 16 bar drukklasse. Deze kraan is van uitstekende kwaliteit. De TP-kogelkraan is super sterk en eenvoudig te bedienen, met het blauwe handvat maakt u de kraanring losser of strakker en voorkomt u lekkage. De TP-kogelkraan is verlijmbaar met bijvoorbeeld een pvc-drukbuis.

Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online

Heeft u de juiste pvc-kogelkraan van 50mm gevonden? Of bent u op zoek naar een andere pvc-afsluiter? Bekijk dan ons gehele assortiment en bestel direct. Heeft u vragen? Neem gemakkelijk contact op via info@depvcspecialist.nl. Daarnaast zijn wij elke werkdag tussen 10:00 en 14:00 uur telefonisch te bereiken via 31 (0) 546 706583.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 87

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 87

Pagina
per pagina