PVC Schuifafsluiters

Met een pvc-afsluiter sluit u makkelijk uw waterleidingsysteem af. De PVC specialist biedt u een ruim aan als het gaat om deze afsluiter. Daarnaast vindt u nog vele andere producten die u helpen bij het aansluiten of onderhouden van uw waterleidingsysteem.

Het vinden van de juiste pvc-afsluiter doet u bij de specialist

In ons assortiment vindt u een tal aan producten zoals, een pvc-afsluiter. Bij het bestellen van een pvc-afsluiter is het belangrijk dat u de juiste maat bestelt. De afsluiter wordt gebruikt voor het afsluiten van waterleidingen in onder meer zwembaden en vijvers. Door het afsluiten van de waterleiding is er geen nieuwe toevoer van water mogelijk. In ons assortiment vindt u verschillende afsluiters en hulpstukken die helpen om deze verbinding te creëren. Zo koopt u bij ons de pvc-kogelkraan in verschillende maten. Dit is de meest gebruikte afsluiter gemaakt van kunststof. Daarnaast vindt u ook een pvc-verloopstuk in allerlei afmetingen. Een verloopstuk zorgt voor de verbinding tussen verschillende onderdelen.

Plaats gemakkelijk uw bestelling

Wanneer u de juiste pvc-afsluiter heeft gevonden, bestelt u deze eenvoudig via onze webshop. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem contact op met ons via info@depvcspecialist.nl. Wij streven ernaar binnen 1 uur te reageren. Daarnaast zijn wij op werkdagen van 10:00 tot 14:00 uur telefonisch bereikbaar via +31 (0) 546 706583.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina