Rioolbeluchter

Een rioolbeluchter op de afvoer zorgt ervoor dat er geen stankoverlast ontstaat door onderdruk in het riool. Goede beluchting van het riool is daarom erg belangrijk. Bij de PVC specialist vindt u beluchters die vervelende luchtjes voorkomen.

Heeft u vragen over wat voor rioolbeluchter u het beste kunt gebruiken?

Aarzel niet om te bellen!

Een rioolbeluchter voorkomt overlast van vieze geuren

Een rioolbeluchter is een apparaat dat de toevoer van lucht verzorgt. Een handig hulpmiddel om de beluchter te plaatsen is een Y-stuk. Een beluchter kan van pas komen om onderdrukking van de riolering en daarmee onaangenamen geuren te voorkomen. Onderdruk van de riolering kan veroorzaakt worden door verschillende situaties. Bijvoorbeeld door de onderdruk kunnen sifons worden leeggezogen waardoor er een open verbinding ontstaat met de riolering. Dit resulteert in een vervelende, onaangename geur. Het plaatsten van een riool beluchter voorkomt deze overlast. Bij ons bedrijf vindt u alles wat u nodig heeft om een beluchter te plaatsen.

pvc buizen

Bestel gemakkelijk via onze webshop

Wil je een rioolbeluchter aanschaffen om onaangename geuren te voorkomen? Bij ons vindt u de juiste producten om de beluchter te plaatsen. Daarnaast vindt u bij ons nog andere pvc-producten betreft de pvc binnenriolering. Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Wij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken via 31 (0) 546 706583. Dit geldt binnen een tijdsbestek van 10:00 tot 14:00 uur. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@depvcspecialist.nl.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina