Pvc-verloopstuk

Een pvc-verloopstuk gebruikt u in verschillende situaties, zoals binnen- en buitenriolering. Met een verloopstuk is het mogelijk om rioleringsbuizen van verschillende diameters op elkaar aan te sluiten. Bij de PVC specialist vindt u verschillende verloopstukken. U vindt bij ons bijvoorbeeld de pvc-verloop 110 80, dit verloop is geschikt voor een juiste aansluiting van uw afwateringssysteem.

Heeft u vragen over wat voor verloopstuk u het beste kunt gebruiken?

Aarzel niet om te bellen!

Een pvc-verloopstuk gebruiken

Een pvc-verloopstuk vindt u in verschillende afmetingen. De pvc-verloop 110 80 is geschikt voor uw afwateringssysteem. Door hulpstukken te gebruiken is het mogelijk om een waterdichte verbinding te maken, zonder dat deze gelijmd hoeft te worden. Dit is fijn wanneer er een verstopping is, maar ook wanneer er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Het systeem is namelijk gemakkelijk los te maken en terug te plaatsen.

Verbinding creëren

Met behulp van de pvc-verloop 110 80 creëer je verbinding tussen twee buizen van uw regenafvoersysteem met een ongelijke diameter. Met dit verloopstuk verbindt u de buizen eenvoudig. De pvc-verloop 110 80 zorgt voor een waterdichte en een krachtige verbinding. Naast de verschillende verloopstukken vindt u in ons assortiment nog meer producten. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende pvc-afvoerbuizen met verschillende afmetingen. Een van de bekendste is de pvc-buis van 160 mm. Deze wordt gebruikt voor de hemelwaterafvoer. Ook bieden wij producten aan, zoals een rioolbeluchter. Dit voorkomt onaangename geuren en stankoverlast.

pvc buizen

Bestel snel en gemakkelijk via onze webshop

Wilt u een pvc-verloopstuk aanschaffen om een verbinding te creëren? Dit kan met de pvc-verloop 110 80. Heeft u nog vragen over de producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u natuurlijk graag verder. Wij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 10:00 en 14:00 uur via 31 (0) 546 706583. Daarnaast kunt u ons te allen tijde bereiken via info@depvcspecialist.nl.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina