Hemelwater afvoerbuis

Een hemelwaterafvoerbuis is van groot belang om het regenwater van uw woning weg te leiden. Dit verkleint de kans op een lekkage. Bij ons vindt u een breed assortiment aan afvoerbuizen om een betrouwbare afvoer aan te leggen.

Een hemelwaterafvoerbuis geheel geschikt voor uw woning

Om te zorgen dat uw regenwater netjes wegloopt, installeert u een hemelwaterafvoerbuis met de producten van ons bedrijf. Het regenwater zal via deze afvoer naar beneden stromen. Op deze manier blijft het regenwater niet in uw dakgoot liggen, maar wordt het afgevoerd naar de grond. Om deze buis goed aan te sluiten gebruikt u hulpstukken, zoals een pvc T-stuk. In ons assortiment vindt u verschillende lengte- en breedtematen, zoals de pvc-buis 160mm. Zo vindt u altijd een geschikte buis die bij uw woning past. De buizen variëren in prijsklasse.

Bestel eenvoudig online

Heeft u een hemelwaterafvoerbuis gevonden die voldoet aan uw eisen? Bestel deze gemakkelijk via onze webshop. Bent u nog op zoek naar een hulpstuk om uw regenwaterafvoer op de juiste manier te bevestigen? Ook deze bestelt u eenvoudig online. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0) 546 706583. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@depvcspecialist.nl. Wij proberen u te allen tijde zo snel mogelijk te woord te staan.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina