PVC geluiddempend binnenriolering

Makkelijk uw geluiddempende binnenrolering bestellen voor uw afvoer bestellen doet u bij de PVC specialist. Links op het scherm en hieronder vindt u de verschillende categorieën van allerlei soorten geluiddempende pvc voor uw afvoer die wij bieden. Door de zoekfilters te gebruiken vindt u alle informatie die u nodig heeft. Bij ons vindt u altijd het juiste hulpstuk voor uw afvoer. Wij hebben verschillende pvc maten voor uw geluiddempende afvoer zoals een T-stuk 40mm.

Creëer de juiste verbinding met een pvc hulpstuk voor uw geluiddempende afvoer.

Voor buizen van de binnenrolering is de juiste wanddikte nodig, dit heeft te maken met de heetwaterafvoer, maar ook met geluidwerendheid. Om de leidingen in de juiste richting te monteren, is er doorgaans behoefte aan hulpstukken en bevestigingsmaterialen zoals een pvc T-stuk, een T-stuk voor uw afvoer of een T-stuk van 40mm. Onze leverancier DYKA heeft een complete collectie geluiddempende pvc-buizen met de kleuren blauw voor de aanleg van geluiddempende binnenriolering. De leidingen zijn verkrijgbaar met een wanddikte van 4,5 mm. Deze afmetingen zijn geschikt voor een heetwaterafvoer en geluiddempende toepassingen bij normaal huishoudelijk gebruik. Ook verkopen wij hemelwaterafvoerbuizen. Al onze pvc-afsluiters, kogelkranen, buizen, hulpstukken en bevestigingsmaterialen voldoen aan de KOMO-kwaliteitseisen. Op onze producten staat aangegeven of deze volgens NEN 7045, NEN 7046 en NEN 7013 zijn goedgekeurd.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in geluidempende PVC-producten voor uw afvoer? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Stuur een mail naar info@depvcspecialist.nl. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij van 10:00 tot 14:00 uur telefonisch bereikbaar via +31 (0) 546 706583. Buiten deze tijden is het mogelijk om contact op te nemen via de e-mail. Wij streven ernaar om uw bericht binnen 1 uur te beantwoorden. Wij vinden het belangrijk om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 107

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 107

Pagina
per pagina