PVC Buizen

Bent u op zoek naar een pvc-buis van 160mm? Bij de PVC specialist vindt u pvc-buizen in allerlei soorten en maten. Zo zit er altijd wel een maat tussen die geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Wij helpen u graag aan de juiste pvc-buis.

De pvc-buis van 160mm haalt u bij de echte specialist

Bij ons vindt u een breed assortiment aan pvc-buizen. Wij leveren onder andere hemelwaterafvoerbuizen. Deze zorgt ervoor dat regenwater netjes wegloopt. Ook vindt u bij ons flexibele buizen, afvoerbuizen, transparante buizen en pvc-drukbuizen. Onze buizen bestaan uit diverse lengtes, wanddiktes en het KOMO-keurmerk: SN4 en SN8. De buizen worden bij u op het opgegeven adres geleverd door een van onze vrachtwagens. Het is voorafgaand belangrijk om te bepalen waar u de pvc-buis van 160mm voor gaat gebruiken. Zo heeft u altijd juiste wanddikte.

Bestel direct via onze webshop

Gaat u aan de slag met een pvc-buis van 160mm? Bestel deze gemakkelijk online. Wij sturen uw bestelling zo snel mogelijk naar u toe. Heeft u vragen over een van onze producten? Wij staan u graag te woord. Neem contact op met ons via +31 (0) 546 706583. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur. U kunt ons ook te allen tijde een e-mail sturen. Deze stuurt u naar info@depvcspecialist.nl. Wij doen ons uiterste best om u binnen een uur van een reactie te voorzien.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 177

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 177

per pagina