Druk PVC buis

Wanneer u op zoek bent naar een pvc-drukbuis, dan kunt u bij de PVC specialist terecht. Wij voorzien u van drukbuizen in allerlei soorten en maten. U koopt bij ons drukbuizen van hoogwaardige kwaliteit, deze zijn allemaal voorzien van keurmerk.

Een pvc-drukbuis geschikt voor drinkwater moet voorzien zijn van een keurmerk

De pvc-drukbuis wordt gebruikt bij toepassingen waarbij, vloeistof onder druk van punt A naar punt B wordt verplaatst. Een degelijke leiding die aan wettelijke eisen voldoet is dan ook van belang. Als u systemen voor drinkwater aanlegt dient uw drukbuis te beschikken over een KIWA-keurmerk. Wanneer de pvc-buis wordt gebruikt voor industriële leidingsystemen of riool-persleidingsystemen, dan is het KOMO-keurmerk van toepassing. Voor het aanleggen van een drukbuis heeft u ook pvc-hulpstukken nodig. In ons ruime assortiment vindt u verschillende hulpstukken, zoals een Y-stuk. Ook vindt u bij ons pvc-koppelingen en afsluiters van hoge kwaliteit.

Bestel eenvoudig en profiteer van voordelige prijzen

Bij ons vindt u een geschikte pvc-drukbuis voor een rioleringssysteem of systeem voor drinkwater. Wij leveren producten van hoogwaardige kwaliteit aan. Uw project slaagt zeker door gebruik te maken van onze buizen. Bekijk wat u nodig heeft en bestel gemakkelijk via onze webshop. Heeft u vragen over een van onze producten? Wij zijn elke werkdag tussen 10:00en 14:00 uur telefonisch te bereiken via 31 (0) 546 706583. Wanneer u ons wilt bereiken buiten deze tijden om, dan stuurt u een e-mail naar info@depvcspecialist.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 45

Pagina
per pagina